FRISO VONDER
   

Let op! Subsidieplafond is bereikt!

Werkenden en werkzoekenden konden vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Op deze pagina hou ik je graag op de hoogte van al het nieuws en informatie  over de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies.

De regeling is per 02-09-2020 stopgezet wegens het maximale aantal deelnemers. Heb je toch interesse in een dergelijk traject dan blijf ik dat aanbieden voor een bedrag van €520,- i.p.v €700 ex.btw.   

Wat krijg je hiervoor?

-4 Loopbaansessies (face tot face óf online)
-Beroepskeuze en/of studiekeuze test
-Ontwikkeladvies 

Meer weten? Neem dan contact met me op.Nieuws 06-07-2020 NOW: Inspanningsverplichting – NL leert door  03-07-2020 - Vanaf begin augustus ontwikkeladviezen voor iedereen

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vandaag een brief aan de Tweede Kamer gestuurd. Daarin is te lezen dat werkenden en werkzoekenden vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Naar verwachting zullen zo’n 20.000 mensen hiervan gebruik maken. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor Vijfenveertigplussers.

 
 
 
Opbellen
E-mail