FRISO VONDER

Persoonlijke coaching

Wil je bij jezelf ergens aan werken? Iets veranderen, ontwikkelen, keuzes maken?
Gefeliciteerd! Je bent nu al goed bezig!
Ieder mens streeft naar geluk en tevredenheid en op sommige momenten in ons leven lukt het ons onvoldoende om te bereiken wat we graag willen. Vrienden, familie en ook boeken kunnen ons vaak helpen weer een stukje te groeien. Veel mensen zetten echter ook een coach in om nog intensiever en constructiever aan de slag te gaan met persoonlijke thema's, en dat werkt over het algemeen zeer goed en effectief.
Bij mij kun je in alle vertrouwelijkheid terecht met je persoonlijke vragen en wensen.
Ik ontvang veel mensen met vragen over bijvoorbeeld; zelfvertrouwen, leiderschap, relaties en seksualiteit, stress, burn-out, AD(H)D. angst en paniek, hoog gevoeligheid of bijvoorbeeld assertiviteit en onzekerheid.


Als instrumenten zet ik de kennis van mijn eigen persoonlijke ervaringen in maar ook maak ik gebruik van de meest actuele en effectieve coaching methoden en technieken zoals bijvoorbeeld; Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Acceptance and commitment therapie, Mindfulness, Meditaties en affirmaties.

Mocht er in jouw geval specifieke specialistische hulp nodig zijn dan weet ik je goed door te verwijzen.
Je kunt me altijd mailen en je vragen bij me neer leggen, je krijgt binnen een week antwoord.


Duur van de coaching

Sessies vinden plaats in mijn praktijk of online.
De sessies duren een uur en gemiddeld bezoeken mensen mij tussen de 3 en 8 keer.
Ook kun je kiezen voor een eenmalig gesprek of juist een coachretraite waarin we een weekend of week intensief aan de slag gaan met een thema. Tijdens de coachretraites zorg je zelf voor een verblijf en maaltijden in de Heerlijkheid Bergen.