Friso Vonder

Ik ben erkend NOBCO én NOLOC geregistreerd personal coach, Trainer, Docent en Loopbaanadviseur. Mijn post-academische diploma voor beroepscoaching haalde ik aan de Alba Academie in 2009 en volgde vele scholingen op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. 
Ook volgde ik pgaande lessen bij o.a. Wim Hof (The Iceman) en Jan Geurtz (Schrijver en Spiritueel Leraar). Daarnaast ben ik muzikant en kunstenaar en opgeleid als docent en studeerde daarvoor af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
In het begeleiden van mensen ben ik een ervaren procesbegeleider die een veilige en plezierige bedding weet te creëren waar mensen op hun creativiteit en eigen wijsheid worden aangesproken en gemotiveerd raken de fijnste versie van zichzelf te worden.
Met vragen als, wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik en hoe moet ik dat doen? kan ik je goed helpen en maak daarvoor in mijn coaching en loopbaanadvies gebruik van heldere stappenplannen en evidence based methodes maar schuwt het niet om ook de dieper menselijke en spirituele lagen in het licht te zetten.

foto: Tessa Posthuma de Boer

FRISO VONDER