Loopbaan Coaching

Ik bied loopbaan, coaching én re-integratietrajecten voor als je wilt weten welkemogelijkheden er zijn met jouw
ervaring, talenten en competenties en daarbij behoefte hebt aan een concreet traject. Een coachtraject bestaat doorgaans uit een beproeft stappenplan om een wezenlijke sprong te maken en zodoende dromen en ambities te kunnen realiseren. Ook help ik actief mee in het zoeken naar een passende baan. Het is mijn missie opzoek te gaan naar zingeving en om mensen in hun ontwikkeling te stimuleren zodat ze zich naar al hun mogelijkheden en talenten optimaal kunnen bewegen in hun werk en leefomgeving. Door middel van creativiteit, bemoediging en het werken met effectieve coachtechnieken en tools, stimuleer ik mensen het beste uit zichzelf te halen in de wetenschap dat er in iedereen een enorme potentie aan onaangeroerde talenten, kwaliteiten en mogelijkheden schuilt.


6 stappen Loopbaantraject


In het 6 stappen loopbaantraject heb je binnen 2 maanden helder wat je de wereld te bieden hebt en wat de wereld jouw te bieden heeft op werkgebied. Inclusief een uitgebreide loopbaantest en tips, tools en een stappenplan om je droom te realiseren. Voor meer informatie stuur een mail.

Training

Trainingen op het gebied van communicatie, assertiviteit, weerbaarheid en teambuilding verzorg ik voor kleine en grote organisaties en particulieren.
Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Re-integratie, 2e spoor en Outplacement

Voor werknemers die te maken krijgen met 1e/2e spoor re-integratie en outplacement bied ik effectieve trajecten.
Als zelfstandig loopbaanadviseur kan ik een voordelig tarief aanbieden.
Onderdeel van het re-integratietraject is het in kaart brengen van je competenties en kwaliteiten. Daarnaast zal bepaald moeten worden wat je wilt en kunt. Om te ontdekken wat je het liefste wilt ga je een heel persoonlijk traject aan. Dan is het belangrijk dat het klikt met de re-integratiecoach. Je krijgt dan ook altijd een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek van mij aangeboden.
Wil je met me verder dan gaan we samen aan het werk om zoveel mogelijk kans te maken op een andere baan of functie en krijg je praktische hulp bij het vinden van die nieuwe baan en graag help ik ook actief mee met zoeken (jobhunting).

Studiekeuze

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?


Heb je moeite om een studiekeuze te maken?
Kom dan 1 op 1 of in een kleine groep mijn leuke, creatieve en vooral effectieve studiekeuze training volgen.
We brengen o.a. de volgende zaken in kaart:


- Persoonlijke kwaliteiten en valkuilen
- Beroepsinteresses
- Persoonlijke competenties
- Passies
- Officiële volledige studiekeuze test.


Na afloop ga je naar huis met een helder en passendStudiekeuzeprofiel en kun je je vervolgens aanmelden bij een opleiding.FRISO VONDER